Scout

Vi har scoutverksamhet för flera olika åldrar. Här hittar du info om de olika varianterna och vem du kan kontakta för att få reda på mer.

Spårarscout – åk 2–3

Spårarscout kallar vi vår första scoutgruppen med en hel del skoj både ute och inne för alla i åk 2-3. Vi samlas torsdagar kl. 18.30-19.30 i Equmeniakyrkan Hovslätt. Välkommen då!

Vill du veta mer om Spårarscout? Kontakta Andreas Lägermo, 070-364 46 32
Spårarscout startar torsdagen den 5 september.

Upptäckarscout – åk 4–6

Upptäckarscout är för dig i åk 4–6. Häftig scouting såväl ute som inne, lek och allvar, hajker och läger. Vi träffas på måndagar kl 18:30 – 19.45. Välkommen då!

Vill du veta mer om Upptäckarscout? Kontakta Anders Elm, 070-298 94 19
Upptäckarscout startar måndagen den 2 September

Äventyrarscout – åk 7–9

Äventyrarscout riktar sig till åk 7–9. Vi träffas varannan måndag kl 18:30 – ca 20:30 oftast vid Equmeniakyrkan Hovslätt. Äventyrarscout jobbar ofta med lite längre projekt och vi åker iväg på ett riktigt stort läger någon gång under din tid som äventyrarscout.

Är du intresserad av att vara med? Kontakta i så fall gärna Peter Ljungberg telefonnummer 070-968 20 76.
Här hittar du programmet –>

Programmet för Äventyrarscout kan ändras på kort varsel, löpande aktuell info läggs i Facebook-gruppen ”Scout Equmenia Hovslätt”

Höstens program hittar du här