Årsmötesdags

I år blir våra årsmöten digitala, men vi hoppas och tror att de ändå kommer att fungera bra och alla som vill ska kunna komma till tals. Hoppas du också vill vara med. Här hittar du länkar och information om både Equmenias och församlingens årsmöten. Vill du kan du öva lite innan – annars är det bara att klicka på knappen för att vara med.

Equmenias digitala årsmöte den 29/1 kl. 19.00

Vill du ha möteshandlingar? Maila maria@ruther.se senast 27/1. Finns även tryckta ex i kyrkan.
Frågor? Kontakta Maria Rundqvist 0708 – 21 55 70

Församlingens digitala årsmöte den 6/2 kl. 09.00

Möteshandlingar mailas ut på förhand. Har du inte fått dem eller har några frågor får du gärna kontakta David Hjelmqvist 070 – 358 48 88

Vill du ha mer info eller testa din uppkoppling?

För att det ska fungera så bra som möjligt på våra årsmöten och för att du ska känna dig trygg med tekniken finns det dels en pdf med mer info att ladda ner här. Där kan du i lugn och ro läsa igenom hur det går till att rösta, begära ordet, osv. Den hittar du här —>

Du kan även vara med vid något av våra testmöten den 26 & 27 januari kl 18.30 – 19.30. Då kopplar vi bara upp oss och försöker lösa eventuella problem som uppstår. Testmötena gäller både Equmenias och församlingens möte och du kan välja vilket av dem du vill vara med på. Eller båda om du ändå känner dig osäker.