Livet är värt att utforska

VAD ÄR ALPHA?

Alphakursen är till för alla som vill fundera och reflektera kring livet och dess mening. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, lyssna och dela sina tankar och ställa alla frågor. Ledord för Alpha är gemenskap, lyssna och respekt : )

VEM ÄR ALPHA FÖR?

Alphakursen är till för alla, för dig som inte tror på Gud, är ovan att finnas i kyrkliga sammanhang men också för dig som burit en tro länge.

HUR SER EN ALPHAKVÄLL UT I HOVSLÄTT?

Alphakursen består av tre delar. Varje träff startar med att vi äter en enkel måltid tillsammans. Därefter ser vi en undervisningsfilm tillsammans. Och fortsätter sen i en mindre grupp på max 12 personer. I smågruppen är det framförallt ni deltagare som styr samtalet genom era frågor funderingar och åsikter.

HUR ÄR EN ALPHAKURS UPPLAGD?

Alpha pågår vanligtvis i tio veckor där vi tillsammans går igenom vad kristen tro innebär. Exempel på ämnen som tas upp: Vem är Jesus?, Hur ska jag kunna tro, och Vad ska jag med kyrkan till?

Vi träffas på torsdagskvällar kl 18:30-20:30, med start den 23 januari 2020.
Sista dag för anmälan är den den 12 januari 2020.

Har du frågor får du gärna höra av dig till Kristina Gustafsson. Tel 0706–992356, eller på mail. kristina.gustafsson@equmeniakyrkanhovslatt.se.

Alphakursen är gratis men en lägre avgift tillkommer för ett dygn då vi åker iväg. Kursen arrangeras i samarbete med Bilda

Anmäl dig direkt här:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ålder(valfritt)

Tel/Mobil

Ev specialkost

Här kan du läsa hur vi behandlar personupppgifter